VI SKIFTER RUDEN HJEMME HOS DIG ELLER PÅ DIN ARBEJDSPLADS

Rudeskift – ny forrude eller bagrude

Hvis du skal have en ny forrude, kan vi være behjælpelige med netop dette hos MG Autoglas. Vi har over 10 års erfaring med forrude skift. Derfor kan vi hjælpe dig med rudeskift – uanset om det er privat eller erhverv.

Attraktive fordele

Til erhverv laver vi således gerne gode storkundeaftaler i forbindelse med forrude skift og rudeskift, således I kan opnå attraktive fordele hos os, når I tilknytter flere af virksomhedens firmabiler.

​Ligeledes har vi også fordelagtige tilbud til dig som privatperson, når bilen trænger til ny forrude eller bagrude. Vi sørger altid for sublim service til en god pris, når uheldet er ude, og du har behov for en ny forrude eller andet rudeskift.

Hurtigt forrude skift

Vi sørger altid for at udføre jobbet hurtigt, så du straks kan komme tilbage på vejen efter et rudeskift.

​Vi kan udføre arbejdet på en enkelt time, hvorefter den ny forrude blot skal tørre i yderligere en time efter rudeskift.

Vi udfører alle former for rudeskift, både forrude- og bagrude skift, og vi finder altid en rude, der passer til din bil.

Derudover bruger vi kun E-mærkede og OEM-godkendte autoruder, hvorfor du kan vide dig sikker på veludført kvalitetsarbejde.

​MG Autoglas yder altid fuld garanti på det udførte arbejde med forrude skift samt reklamationsret.​

Kontakt os hvis du mangler en ny rude

Vi dækker primært Nordsjælland, herunder Hillerød og Helsingør. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 20 26 69 91 for at høre mere om rudeskift samt forrude skift til netop din bil.

Du kan også besøge vores kontakt side ved hjælp af knappen herunder.